Ons Team

Wij stellen ons graag aan u voor

Het team van onze school bestaat uit de directeur, leerkrachten, bouwcoördinatoren, IB-er, ICT-er, onderwijsassistent, administratie en conciërge. In totaal bestaat het team uit 40 mensen. Samen werken we aan de ontwikkelingen in het onderwijs en hebben we een hart voor het vak. Vaak op studiedagen zijn wij druk bezig met het ontwikkelen in het onderwijs en hebben we veel vergaderingen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Roland zuidema

Directeur

Mijn passie is om kinderen te helpen met zichzelf te ontwikkelen en ontplooien. Het is geweldig om met kinderen te werken en ze iets bij te brengen.

tobias smits

Controller

Mijn passie is om kinderen te helpen met zichzelf te ontwikkelen en ontplooien. Het is geweldig om met kinderen te werken en ze iets bij te brengen.

Mail sturen

Marjon Daalder

Front Office medewerker

Als Front Office medewerker zet ik mij in om er zorg voor te dragen dat administratief gezien alles goed geregeld is voor onze leerlingen. Een rol die mij goed past.

Blijf op de hoogte!

Welkom op de website van Samenwerkingsverband Sterk VO ZO-Drenthe

Contact

SWV Sterk VO ZO-Drenthe
Directeur-bestuurder 
Dhr. H. (Hans) van Veluwen

Bezoek- postadres:
Hoenderkamp 22c
7812 VZ  Emmen
Telefoon: 0591-612989
Mail: info@sterkvo-zodrenthe.nl

©Sterk Vo Zo-Drenthe 2022  |  Privacy Statement  |  Webdesign: SMART Websites

Delen